Ponsel
+8618948254481
Telpon Kita
+86 0752 2621068/+86 0752 2621123/+86 0752 3539308
E-mail
gcs@gcsconveyor.com
  • Conveyor Rollers
  • customized Belt Conveyor

GCS bangga dadi salah sawijining produsen pasokan conveyor lan pemasok grosir ing China

Rollers iku salah siji sing paling digunakake lan ing wektu sing padha salah siji saka komponen paling utama saka sistem conveyor operator, lan kitaProdusèn paling apik saka Penyetor conveyor ing China.Sajrone 27 taun kepungkur, kita wis nggawe rol lan pasokan conveyor kanggo sawetara merek paling apik ing donya.Kita wis mbantu perusahaan gedhe lan cilik promosi awake dhewe kanthi cara sing duwe pengaruh liwat kekuwatan pabrik pasokan conveyor (GCS) lan supplier rol grosir.Kita ngontrol kualitas produk kanthi nggunakake cat epoksi kualitas dhuwur kanggo nglukis permukaan roller lan nggunakake nilai toleransi minimal.

Pengalaman manufaktur pirang-pirang taun ngidini kita gampang ngatur kabeh rantai pasokan produksi, sing dadi kauntungan unik minangka produsen pasokan conveyor sing paling apik lan jaminan sing kuat yen kita nyedhiyakake layanan produksi grosir kanggo kabeh jinis roller.

Tim manajer akun lan konsultan sing berpengalaman bakal ndhukung sampeyan nggawe merek sampeyan - apa kanggo roller conveying batubara - rollers kanggo aplikasi pembangkit listrik, utawa sawetara produk roller sing digunakake ing lingkungan tartamtu - migunani kanggo marketing merek sampeyan ing conveying. industri.Kita duwe tim wong sing wis kerja ing industri conveying sajrone pirang-pirang taun, loro (konsultan penjualan, insinyur, manajer kualitas) kanthi pengalaman paling ora 8 taun.Kita duwe jumlah pesenan minimal sing kurang, nanging bisa ngasilake jumlah pesenan sing akeh banget ing wektu sing cendhak.Miwiti proyek sampeyan dina iki, hubungi kita, ngobrol karo kita online utawa nelpon +8618948254481/+8615986956123

Kita minangka produsen, ngidini kita menehi rega paling apik nalika nyedhiyakake layanan sing apik.

Produsen utama lan supplier grosir roller conveyor tugas berat / conveyor gravitasi tugas ringan

 

Minangka pimpinanProdusèn Penyetor conveyor tugas abot / tugas enthenglan supplier Grosir, kita duwe 27 taun pengalaman ing Manufaktur Penyetor conveyor, produk utama lan liyane.Taun pengalaman wis nggawe kitaGrosir rol conveyorrantai pasokan bisnis banget diwasa.

Minangka akeh merek apik bangetconveyor Penyetor Produsèn lan supplier, kita nampa layanan OEM lan ODM, ngirim kita desain lan kita bisa nggawe conto nyata ing 10 dina kanggo print account ing produk lan packaging.Ora preduli sampeyan grosir utawa pemilik merek, kita bakal mbantu sampeyan ngembangake bisnis kanthi cepet kanthi produk kualitas dhuwur lan layanan sing sampurna.

Yen sampeyan pengin miwitingaturproduk kanggo cocog negara, please aran gratis kanggo hubungi kita Nyediakake layanan customer kualitas dhuwur lan personalisasi punika nguber langgeng!

 

  • With over 15 years of expertise in working with companies and products in the conveying industry, our roller products provide our partners with new ideas to improve their efficiency and effectiveness in the workplace. With over 15 years of expertise in working with companies and products in the conveying industry, our roller products provide our partners with new ideas to improve their efficiency and effectiveness in the workplace.

    Swara 27 taun keahlian

    Kanthi luwih saka 15 taun keahlian ing nggarap perusahaan lan produk ing industri conveying, produk roller kita nyedhiyani partners karo gagasan anyar kanggo nambah efficiency lan efektifitas ing papan.

  • Materials are provided by regular suppliers. 100% quality control of raw materials is carried out. All conveyor rollers are produced by various tests and batch automatic machinery to reduce the error of manual process. To ensure the high quality level, each product must pass strict inspection and be issued with a manufacturing certificate before being ready for shipment. Materials are provided by regular suppliers. 100% quality control of raw materials is carried out. All conveyor rollers are produced by various tests and batch automatic machinery to reduce the error of manual process. To ensure the high quality level, each product must pass strict inspection and be issued with a manufacturing certificate before being ready for shipment.

    Sistem kontrol kualitas sing ketat

    Bahan diwenehake dening supplier biasa.100% kontrol kualitas bahan mentah ditindakake.Kabeh rollers conveyor diprodhuksi dening macem-macem tes lan batch machinery otomatis kanggo ngurangi kesalahan proses manual.Kanggo mesthekake tingkat kualitas dhuwur, saben produk kudu ngliwati pengawasan sing ketat lan ditanggepi sertifikat manufaktur sadurunge siap dikirim.

  • We are the source factory. We can offer the best price. 150 well-trained workers have more than 27 years of experience in the industry, and we can provide stable production capacity. We are the source factory. We can offer the best price. 150 well-trained workers have more than 27 years of experience in the industry, and we can provide stable production capacity.

    Kapasitas pabrik lan rega sing kompetitif

    Kita minangka pabrik sumber.Kita bisa menehi rega paling apik.150 buruh sing dilatih kanthi luwih saka 27 taun pengalaman ing industri, lan kita bisa nyedhiyakake kapasitas produksi sing stabil.

(GCS) menehi pilihan paling gedhe saka adat lan standar rol ing industri

 

We are partners ing desain lan Pabrik crushing, screening, reresik lan transportasi solusi kanggo prodhusèn akeh garing ing donya.

Global Conveyor Supplies Company Limited (GCS) Incorporated ing China 1995) duwe merek "GCS" lan "RKM" lan diduweni kabeh dening E&W Engineering SDN BHD.(Digabungake ing Malaysia ing taun 1974).

Global Conveyor Supplies Company Limited (GCS) khusus ing manufaktur adol macem-macem idlers kanggo peralatan conveying material massal, roller galvanis kanggo peralatan conveying terus-terusan industri ringan, sistem conveying roller, suku cadang lan produk hardware periferal sing gegandhengan.GCS nganggo teknologi canggih ing operasi manufaktur kanggo ngleksanakake produksi mekanik otomatis: Garis roller mekanik otomatis, garis drum, garis krenjang: alat mesin CNC;Lengan robot welding otomatis;CNC mesin nutul otomatis;mesin punching kontrol data;garis pangolahan poros;Lini produksi stamping logam.Uga wis entuk sertifikat sistem manajemen mutu ISO9001: 2015.Perusahaan kita entuk lisensi produksi industri sing ditanggepi dening Administrasi Umum Pengawasan Kualitas, Inspeksi lan Karantina Republik Rakyat China ing Oktober 2009, lan entuk sertifikat keamanan produk pertambangan sing disetujoni kanggo panggunaan produk pertambangan safety nasional.Produk digunakake ing transportasi balung, pembangkit listrik termal, pelabuhan, pabrik semen, tambang batu bara lan metalurgi, uga transportasi ringan, panyimpenan, industri, panganan, medis lan industri liyane.

Perusahaan kita duwe reputasi apik ing antarane para pelanggan, lan produk kita laris ing Asia Tenggara, Timur Tengah, Australia, Eropa lan akeh negara lan wilayah liyane.Perusahaan kita netepi tujuan "Njamin Kepuasan Pelanggan".