Ponsel
+8618948254481
Telpon Kita
+86 0752 2621068/+86 0752 2621123/+86 0752 3539308
E-mail
gcs@gcsconveyor.com

Konveyor Sabuk

Belt Conveyor Global Conveyor Supplies CO. LTD. We are Global Conveyor Supplies Company Limited (GCS) Keahlian + Pengalaman Sistem Konveyor|Conveyor Roller lan Frame|Sabuk conveyor GCS minangka panyedhiya utama sistem pangiriman massal khusus. We offer heavyduty lan conveyor sabuk cahya kanggo sawetara saka sudhut aplikasi nangani akeh.Sistem penanganan materi massal tengen bisa nambah automation lan fluidity kanggo aplikasi sembarang. Kabeh conveyor sabuk GCS lan sistem conveyor direkayasa babagan aplikasi unik sampeyan kanggo mesthekake solusi penanganan akeh sing paling apik.