Ponsel
+8618948254481
Telpon Kita
+86 0752 2621068/+86 0752 2621123/+86 0752 3539308
E-mail
gcs@gcsconveyor.com

Babagan awake dhewe

Madeg ing taun 1995

Fokus ing Conveyor Roller lan Sabuk Conveyor Manufaktur

Merk

GCS nduweni reputasi sing misuwur lan produk kita dipasarake sacara global ing Asia Tenggara, Timur Tengah, Afrika, Australia, Eropa, Hong Kong lan akeh negara liyane.

 

pengalaman

Madeg ing taun 1995;Luas tanah = 20.000㎡;Staff = 120 persons.26 taun terus-terusan ngembangaken pengalaman ing roller lan conveyor industri.

Layanan OEM & ODM

Kapabilitas kustomisasi canggih kanggo industri aplikasi spesifik sampeyan. OEM produk / logo / merek / kemasan sing disesuaikan ditampa;

 

Sapa Kita

 

Kita minangka Global Conveyor Supply Co., Ltd (GCS).

 

Pengalaman pirang-pirang taun + pengalaman Pabrik lan tim penjualan dhewe

 

Tugas abot - aplikasi ing industri pertambangan kanggo ndhukung operasi pertambangan sampeyan;aggregates apa sampeyan operate quarry utawa nindakake kontrak crushing;panyulingan logam kanggo Recovery logam biaya-efektif;daur ulang kanggo kethokan lan peralatan nangani sampah kanggo industri baja, yard kethokan lan tanduran perawatan sampah.Pembangkit listrik, macem-macem jinis konveyor transportasi kanthi syarat lingkungan panggunaan ultra-dhuwur (suhu dhuwur, materi sing katon, lsp).

 

Rol konveyor, pemalas, konveyor sabuk, drum/katrol, penyangga/bingkai rol, cairan konveyor industri, aksesoris konveyor, pembersih sabuk, rol HDPE, sistem konveyor

 

Tugas Cahya - Rol gravitasi (roller tugas ringan) digunakake ing macem-macem industri kayata jalur manufaktur, jalur perakitan, garis kemasan, mesin conveyor lan macem-macem conveyor roller kanggo transportasi stasiun logistik.

 

Ana akeh jinis.Rol gratis, rol tanpa daya, rol bertenaga, rol sprocket, rol pegas, rol benang internal, rol persegi, rol dilapisi karet, rol PU, rol karet, rol kerucut, rol tirus.Rol sabuk ribbed, rol sabuk V.O-slot roller, sabuk conveyor roller, machined roller, gravitasi roller, PVC roller, etc.

 

Tipe struktur.Miturut cara nyopir, kita bisa dibagi dadi roller conveyor daya lan conveyor roller free, miturut tata letak, kita bisa dibagi menyang lantai flat roller conveyor, kepekso roller conveyor lan mlengkung roller conveyor, kita uga bisa ngrancang jinis liyane miturut pelanggan ' syarat kanggo nyukupi kabeh kabutuhan pelanggan.

 

Conveyor Roller Factory
GLOBAL CONVEYOR SUPPLIES COMPANY

 

We are partners ing desain lan Pabrik crushing, screening, reresik lan transportasi solusi kanggo prodhusèn akeh garing ing donya.

 

Global Conveyor Supplies Company Limited (GCS) Incorporated ing China 1995) ndarbeni merek "GCS" lan "RKM" lan kabeh diduweni dening E&W Engineering SDN BHD.(Digabungake ing Malaysia ing taun 1974).

 

Global Conveyor Supplies Company Limited (GCS) khusus ing manufaktur adol macem-macem idlers kanggo peralatan pangiriman bahan akeh, roller galvanis kanggo peralatan conveying terus-terusan industri ringan, sistem conveying roller, suku cadang lan produk hardware periferal sing gegandhengan.GCS nganggo teknologi canggih ing operasi manufaktur kanggo ngleksanakake produksi mekanik otomatis: Garis roller mekanik otomatis, garis drum, garis krenjang: alat mesin CNC;Lengan robot welding otomatis;CNC mesin nutul otomatis;mesin punching kontrol data;garis pangolahan poros;Lini produksi stamping logam.Uga wis entuk sertifikat sistem manajemen mutu ISO9001: 2015.Perusahaan kita entuk lisensi produksi industri sing ditanggepi dening Administrasi Umum Pengawasan Kualitas, Inspeksi lan Karantina Republik Rakyat China ing Oktober 2009, lan entuk sertifikat keamanan produk pertambangan sing disetujoni kanggo panggunaan produk pertambangan safety nasional.Produk digunakake akeh ing transportasi balung, pembangkit listrik termal, pelabuhan, pabrik semen, tambang batu bara lan metalurgi, uga transportasi ringan, panyimpenan, industri, panganan, medis lan industri liyane.

 

Perusahaan kita duwe reputasi apik ing antarane para pelanggan, lan produk kita laris ing Asia Tenggara, Timur Tengah, Australia, Eropa lan akeh negara lan wilayah liyane.Perusahaan kita netepi tujuan "Njamin Kepuasan Pelanggan".

 

(GCS) menehi pilihan paling gedhe saka adat lan standar rol ing industri

 

Paling rollers bisa dipetik langsung nggunakake program ngutip lan disetujoni drawing canggih

 

Lengan lan lapisan digawe lan ditrapake ing roller ing omah

 

Wektu timbal standar ketemu paling timeline project, lan expedites kasedhiya kanggo pesenan rush

 

Mangga bukak situs web kita https://gcsconveyor.com/ kanggo informasi luwih lengkap.Yen sampeyan duwe pitakonan, please aran gratis kanggo takon.matur nuwun!

 

Fokus nyedhiyakake solusi aplikasi roller conveyor lan sabuk conveyor.

- Global Conveyor Supplies Co., Ltd.

Apa We Do

TAUN
Wiwit taun 1995
WONG
Nomer KARYAWAN
METER KOTAK
BANGUNAN PABRIK

Sawetara klien kita

SOME OF OUR CLIENTS 1
SOME OF OUR CLIENTS 2
SOME OF OUR CLIENTS 3
SOME OF OUR CLIENTS 4
SOME OF OUR CLIENTS 5
SOME OF OUR CLIENTS 6
SOME OF OUR CLIENTS 7
SOME OF OUR CLIENTS 8
SOME OF OUR CLIENTS 9

Tuladha Sukses GCS

 

Video iki ngrekam aplikasi saka idler GCS.

Desain jarak jauh saka sistem pangiriman bahan mentah, ngangkut saka asal ekstraksi menyang dermaga kanggo kiriman.Entuk sambungan sing mulus.

Sabuk conveyor idler

APA KLIEN KANGGO?

"Rita, Kaya biasane, layanan pelanggan sampeyan apik banget. Sampeyan pancen apik tenan lan yen kita butuh conveyor idler, sampeyan bakal dadi telpon pertama."

— Toni

"Roll case conveyor apik banget. Pak Robin apik banget. Kita seneng nggarap dheweke. Banget mbiyantu lan tenang. Aku pengin rauh supaya conveyor anyar lan please wektu sabanjuré ora ngganti teknisi. Pangarep-arep kanggo ndeleng sambungan liyane ing mangsa ."

— Welty

Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita