Hapé
+8618948254481
Telepon Kami
+86 0752 2621068/+86 0752 2621123/+86 0752 3539308
Surélék
gcs@gcsconveyor.com
  • Conveyor Rollers
  • customized Belt Conveyor

GCS reueus janten salah sahiji produsén suplai conveyor luhur sareng supplier borongan di Cina

Rollers mangrupikeun salah sahiji anu pang dianggo sareng dina waktos anu sami salah sahiji komponén anu paling penting dina sistem conveyor pamawa, sareng kami mangrupikeunprodusén pangalusna suplai conveyor di Cina.Salila 27 taun katukang, kami parantos ngadamel rollers sareng suplai conveyor pikeun sababaraha merek pangsaéna di dunya.Kami parantos ngabantosan perusahaan ageung sareng alit ngamajukeun diri ku cara anu gaduh pangaruh ku kakuatan pabrik suplai conveyor (GCS) sareng supplier roller borongan.Urang ngadalikeun kualitas produk urang ku ngagunakeun cet epoxy kualitas luhur pikeun cet beungeut rollers sarta ku ngagunakeun nilai kasabaran minimum.

taun pangalaman manufaktur kami ngamungkinkeun urang pikeun gampang ngatur sakabéh ranté suplai produksi, nu kaunggulan unik urang salaku pangalusna produsén suplai conveyor sarta jaminan kuat yén kami nyadiakeun layanan produksi borongan pikeun sakabéh jenis rollers.

Tim manajer akun sareng konsultan kami anu berpengalaman bakal ngadukung anjeun dina nyiptakeun merek anjeun - naha éta pikeun roller conveying batubara - rollers pikeun aplikasi pembangkit listrik, atanapi sajumlah produk roller pikeun dianggo dina lingkungan khusus - mangpaat pikeun pamasaran merek anjeun dina conveying. industri.Kami ngagaduhan tim jalma anu parantos damel di industri pangiriman mangtaun-taun, duanana (konsultan penjualan, insinyur, manajer kualitas) kalayan pangalaman sahenteuna 8 taun.Kami gaduh kuantitas pesenan minimum anu rendah, tapi tiasa ngahasilkeun jumlah pesenan anu ageung pisan dina wates waktu anu pondok.Mimitian proyék anjeun ayeuna, hubungi kami, ngobrol sareng kami online atanapi nelepon +8618948254481/+8615986956123

Kami mangrupikeun produsén, ngamungkinkeun kami pikeun nawiskeun anjeun harga anu pangsaéna bari nyayogikeun jasa anu saé.

 

Anjog produsén sarta supplier borongan of rollers conveyor tugas beurat / tugas lampu gravitasi conveyor

 

Salaku pamingpintugas beurat / tugas lampu conveyor suplai produsénsareng supplier borongan, urang gaduh 27 taun pangalaman dina manufaktur suplai conveyor, produk utama sareng seueur deui.Mangtaun-taun pangalaman parantos ngajantenkeun urangconveyor gilinding boronganranté suplai bisnis pisan dewasa.

Salaku bulk branded unggulanconveyor suplai produsén sarta supplier, Kami nampi jasa OEM sareng ODM, kirimkeun desain anjeun sareng urang tiasa ngadamel conto nyata dina 10 dinten pikeun nyitak merek anjeun dina produk sareng bungkusan.Henteu masalah anjeun grosir atanapi pamilik merek, kami bakal ngabantosan anjeun ngembangkeun bisnis gancang kalayan produk kualitas luhur sareng jasa anu sampurna.

Upami anjeun hoyong ngamimitianngaropéaproduk anjeun pikeun cocog nagara anjeun, mangga ngarasa Luncat ngahubungan kami Nyadiakeun layanan palanggan kualitas luhur sarta personalization nyaeta ngungudag langgeng urang!

 

 

  • With over 15 years of expertise in working with companies and products in the conveying industry, our roller products provide our partners with new ideas to improve their efficiency and effectiveness in the workplace. With over 15 years of expertise in working with companies and products in the conveying industry, our roller products provide our partners with new ideas to improve their efficiency and effectiveness in the workplace.

    Langkung ti 27 taun kaahlian

    Kalawan leuwih 15 taun kaahlian dina gawé bareng pausahaan jeung produk dina industri conveying, produk roller kami nyadiakeun mitra kami ideu anyar pikeun ngaronjatkeun efisiensi sarta efektivitas maranéhanana di gaw nu.

  • Materials are provided by regular suppliers. 100% quality control of raw materials is carried out. All conveyor rollers are produced by various tests and batch automatic machinery to reduce the error of manual process. To ensure the high quality level, each product must pass strict inspection and be issued with a manufacturing certificate before being ready for shipment. Materials are provided by regular suppliers. 100% quality control of raw materials is carried out. All conveyor rollers are produced by various tests and batch automatic machinery to reduce the error of manual process. To ensure the high quality level, each product must pass strict inspection and be issued with a manufacturing certificate before being ready for shipment.

    Sistem kontrol kualitas anu ketat

    Bahan disadiakeun ku suppliers biasa.100% kadali kualitas bahan baku dilaksanakeun.Kabéh rollers conveyor dihasilkeun ku rupa tés jeung mesin bets otomatis pikeun ngurangan kasalahan tina prosés manual.Pikeun mastikeun tingkat kualitas luhur, unggal produk kudu lulus inspeksi ketat tur jadi dikaluarkeun kalawan sertipikat manufaktur saméméh keur siap pikeun kiriman.

  • We are the source factory. We can offer the best price. 150 well-trained workers have more than 27 years of experience in the industry, and we can provide stable production capacity. We are the source factory. We can offer the best price. 150 well-trained workers have more than 27 years of experience in the industry, and we can provide stable production capacity.

    kapasitas pabrik jeung harga kalapa

    Kami pabrik sumber.Urang tiasa nawiskeun harga pangalusna.150 pagawe well-dilatih boga leuwih ti 27 taun pangalaman dina industri, sarta kami bisa nyadiakeun kapasitas produksi stabil.

(GCS) nyadiakeun Pilihan pangbadagna custom sarta baku gilinding di industri

 

Kami mitra dina rarancang jeung pabrik crushing, screening, beberesih jeung solusi transportasi ka produser bulk garing di dunya.

Global Conveyor Supplies Company Limited (GCS) Incorporated di Cina 1995) gaduh merek "GCS" sareng "RKM" sareng sadayana dipiboga ku E&W Engineering SDN BHD.(Didirikeun di Malaysia taun 1974).

Global Conveyor Supplies Company Limited (GCS) khusus dina manufaktur ngajual rupa-rupa idlers pikeun alat-alat conveying bahan bulk, rollers galvanized pikeun alat conveying kontinyu industri lampu, sistem conveying roller, suku cadang jeung produk hardware periferal patali.GCS adopts téhnologi canggih di operasi manufaktur -na pikeun nerapkeun produksi mékanis otomatis: Otomatis garis roller mékanis, garis kendang, garis bracket: parabot mesin CNC;panangan robot las otomatis;CNC mesin ngetok otomatis;kontrol Data mesin punching;garis processing aci;Metal stamping jalur produksi.Éta ogé ngagaduhan ISO9001: 2015 sertipikat sistem manajemen kualitas.Perusahaan kami nampi lisénsi produksi industri anu dikaluarkeun ku Administrasi Umum Pengawasan Kualitas, Inspeksi sareng Karantina Républik Rahayat Cina dina Oktober 2009, sareng nampi sertipikat kaamanan produk pertambangan anu disatujuan pikeun panggunaan produk pertambangan kaamanan nasional.Produk anu loba dipaké dina transportasi tulang, generasi kakuatan termal, palabuhan, tutuwuhan semén, Pertambangan batubara jeung metallurgy, kitu ogé transportasi lampu, gudang, industri, kadaharan, médis sarta industri lianna.

Pausahaan urang enjoys reputasi alus diantara konsumén, sarta produk urang ngajual ogé di Asia Tenggara, Wétan Tengah, Australia, Eropa jeung loba nagara jeung wewengkon séjén.Perusahaan kami patuh kana tujuan "Mastikeun Kapuasan Pelanggan".