Hapé
+8618948254481
Telepon Kami
+86 0752 2621068/+86 0752 2621123/+86 0752 3539308
Surélék
gcs@gcsconveyor.com

Palayanan

Kami tim profésional dina ngalakukeun bisnis internasional.Sakur patarosan bakal dijawab deui dina 24 jam kalayan detil anu terang sareng berharga.Gampang sareng éfisién pikeun nganyahokeun kami.

· Tim Penjualan Profesional & Passion 24 jam dina jasa anjeun

· Ilubiung dina rupa-rupa paméran ngabantosan anjeun terang urang langkung lengkep

· Sampel bisa dikirim dina 3-5days

· OEM produk ngaropéa / logo / merek / packing ditarima

· Qty leutik katampa & pangiriman gancang

· Tim Pengembangan Produk urang sorangan bakal rutin ngamutahirkeun produk anyar.

· Diversifikasi produk pikeun pilihan anjeun

· Dijual pabrik langsung sareng tim penjualan profésional

· Pikeun harga Best kualitas High jeung layanan nguntungkeun

· jasa Express pikeun sababaraha pesenan pangiriman urgent pikeun minuhan pamundut customer

FAQS

Q: Kumaha Istilah Pembayaran anjeun?

A: T / T atanapi L / C.istilah pembayaran séjén urang ogé bisa ngabahas.

Q: Dupi anjeun ngaropea eta?

A: Urang ngarojong kustomisasi nurutkeun pamundut anjeun.

Q: Naon MOQ?

A: 1 sapotong

Q: Sabaraha lami waktos pangiriman anjeun?

A: 5 ~ 20 days.We salawasna nyiapkeun bahan baku cukup pikeun kaperluan urgent anjeun, urang bakal parios kalawan departemén produksi urang pikeun produk nonstock, nyadiakeun Anjeun sareng waktos pangiriman pasti tur jadwal produksi.

Q: Naon kaunggulan anjeun?

A: Kami produsén 100%, bisa ngajamin harga munggaran-leungeun.

Q: Dupi urang didatangan pabrik anjeun?

A: Wilujeng sumping.Sakali kami gaduh jadwal anjeun, kami bakal ngatur tim penjualan profésional pikeun nuturkeun kasus anjeun.

Kumaha mesen

· Béjakeun ka kami modél sareng kuantitas anu anjeun peryogikeun;Kéngingkeun Penawaran Panganyarna

· Konfirmasi detil pesenan;Ngahontal Niat Dagang;Order PI bakal dikirim

· Atur pamayaran;Urang bakal nganteurkeun barang dina 24 jam sanggeus mayar narima

Service Saatos-Penjualan

· Pilih perusahaan pengiriman barang anu paling murah & paling aman sareng lacak pesenan dugi ka resi

· Garansi disayogikeun, Kaaslian dijamin ku verifikasi kode kaamanan

· Upami aya cacad, panggantian gratis bakal dikirim sareng pesenan salajengna anjeun

Lima titik pikeun anjeun milih perusahaan kami

1. Pabrik langsung kalayan harga anu lumayan kompetitif

2. Kualitas dijamin sanggeus dipariksa departemén QA

3. urutan OEM ieu kacida tampi tur gampang kahontal.Kabéh requests ngaropéa sadia, kaasup logo ngaropéa, kotak bungkusan, rinci produk jsb.

4. waktos pangiriman gancang.1-2 poé dikirim kaluar sanggeus mayar.

5. Tim profésional.Sadaya anggota tim kami parantos di lapangan sahenteuna 3 taun kalayan pangaweruh profésional sareng jasa anu saé.

Rék gawé bareng jeung urang?

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami