Hapé
+8618948254481
Telepon Kami
+86 0752 2621068/+86 0752 2621123/+86 0752 3539308
Surélék
gcs@gcsconveyor.com

Conveyor Beubeur

Belt Conveyor Global Conveyor Supplies CO LTD. Kami mangrupikeun Kaahlian + Pangalaman Global Conveyor Supplies Company Limited (GCS). Conveyor Systems|Conveyor Roller jeung pigura|Beubeur conveyor GCS mangrupikeun panyadia utama sistem pangiriman bulk khusus. Urang nawiskeun heavyduty sarta conveyors sabuk lampu pikeun rupa-rupa penanganan bulk applications.The sistem penanganan bahan bulk katuhu bisa nambahkeun automation na fluidity kana aplikasi nanaon. Sadaya conveyor sabuk GCS sareng sistem conveyor direkayasa dina aplikasi unik anjeun pikeun mastikeun solusi penanganan bulk pangsaéna.