Мобилен телефон
+8618948254481
Јавете ни се
+86 0752 2621068/+86 0752 2621123/+86 0752 3539308
Е-пошта
gcs@gcsconveyor.com

Преземања

Каталог на производи

ГЛОБАЛНА КОМПАНИ ЗА ПОДАТОЦИ ЗА Транспортни (GCS)

GCS го задржува правото да ги менува димензиите и критичните податоци во секое време без никакво известување.Клиентите мора да се погрижат да добијат потврдени цртежи од GCS пред да ги финализираат деталите за дизајнот.